loading...
loading...

Aparitia terifianta a lui Mihai Albu. Imaginea a fost surprinsa la scurt timp dupa ce a ajuns la spital. Ce a patit

Te face un Share?

Mihai Albu este foarte schimbat dupa implantul de par. Creatorul de pantofi s-a pozat astazi pentru a le arata prietenilor de pe Facebook cum arata si pentru a le spune ca este bine.

Mihai Albu este aproape de nerecunoscut: ochii sunt umflati, el fiind foarte serios. „Bau! Se pare ca totul merge spre perfect, deja ma simt mai bine si cred ca de maine am sa pot iesi din casa, azi nu vreau sa se sperie copiii de mine”, a scris el in dreptul fotografiei.

„Recuperare grabnica! Sa te recuperezi repede, Mihai! Era poza perfecta de Halloween! Ce ai patit? Aveai parul spre blond si drept, ti-o creste la fel?”, i-au scris imediat prietenii.

E in scandal cu fosta nevasta

In plin scandal cu fosta sotie, Iulia Albu, cauzat de programul de vizitare al fiicei lor, Mika, si nu numai, designerul de pantofi a marturisit, recent, ca viata lui amoroasa s-a schimbat.

img

„Nu este o relatie care a ajuns foarte departe. Este la inceput, suntem in momentele de cunoastere, sa vedem daca putem cladi ceva. Asta e important Atractia exista, poate exista chiar din prima clipa, dar noi vorbim de lucruri mai serioase! Ma pregatesc pentru un viitor moment, sper sa fie cu… sper sa fie! O sa vedem.”, a spus Mihai Albu in cadrul unei emisiuni tv.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe SPYNEWS

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...