loading...
loading...

Ce s-a intamplat cu cei doi cersetori deveniti eroi dupa ce au ajutat ranitii atacului din Manchester

Te face un Share?

Doi barbati fara adapost au fost numiti eroi dupa atacul din Manchester, pentru ca au dat dovada de curaj si au ajutat persoane ranite.

Stephen Jones si Chris Parker se aflau in zona pentru a cersi si a dormi. In momentul atacului, Chris Parker, 33 de ani, se afla in holul cladirii, unde merge frecvent sa cerseasca de la oamenii care ies de la concerte. Acesta spune ca a vazut o lumina puternica inainte de explozie.

Parker a descris momentul in care a ajutat o fetita care isi pierduse piciorul in urma exploziei, inainte sa intervina pentru o femeie care i-a murit in brate dupa ce a suferit leziune grave la picioare si cap.

“Toata lumea era fericita. In timp ce oamenii incepeau sa iasa, am auzit o bubuitura, iar intr-o clipa am vazut o lumina puternica, apoi fum si am auzit tipete. M-a trantit la pamant. Dupa aceea m-am ridicat, si in loc sa fug, m-am intors ca sa ajut. Erau oameni intinsi pe jos peste tot. Am vazut o fetita, nu mai avea picioare. Am invelit-o in cateva tricouri si am intrebat-o unde este mama sau tatal ei. Mi-a raspuns ca tatal era la munca, iar mama chiar la locul incidentului”.

Familia atacatorului din Manchester, arestata pentru legaturi teroriste. Ce inseamna operatiunea „Tempere” declansata in UK

O pagina GoFundMe a adunat pana acum peste 8.000 de lire pentru Parker, iar mama sa, cu care nu a mai tinut legatura l-a rugat prin intermediul retelelor sociale sa ia legatura cu ea.

De cealalta parte, Stephen Jones, 35 de ani, a primit o casa in care sa locuiasca pentru 6 luni, pentru a se pune pe picioare. Asta dupa ce a scos cuie din fata unei fetite la scurt timp dupa explozie.

„Erau multi copii cu sange pe ei, plangand si tipand. A trebuit sa le scoatem cuie din brate si cateva din fata unei fete”, a povestit Stephen.

Curajul sau i-a atras atentia vicepresedintelui echipei de fotbal West-Ham, David Sullivan, care a colaborat cu fiul sau pentru a-l gasi si a-i plati chiria unei locuinte pentru jumatate de an.

De asemenea, o pagina de caritate JustGiving a fost infiintata in numele lui Stephen si s-au strans pana acum peste 16.600 de lire.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe STIRILEPROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...