loading...
loading...

Cu cate femei trebuie sa faca SEX un barbat. Dar femeile? Stiinta a stabilit numarul exact pentru a le fi BINE. „Nu trebuie sa socheze pe nimeni”

Te face un Share?

In cadrul unui nou studiu, cercetatorii au analizat cum atractivitatea este influentata de numarul de parteneri sexuali pe care o persoana i-a avut in trecut.

In timpul unui studiu au participat 188 de indivizi, acestia au fost rugati sa noteze persoanele cu care ar dori sa aiba o relatie in functie de numarul de parteneri sexuali pe care acestia i-au avut inainte, scrie descopera.ro.

In cazul aventurilor de o noapte, numarul optim acceptat a fost intre 2 si 6 persoane. Pentru relatiile de scurta durata, media partenerilor sexuali a fost mai ridicata in cazul barbatilor fata de cel al femeilor. De asemenea, barbatii au acceptat mult mai rapid relatii cu partenere virgine sau cu un numar mai scazut de parteneri sexuali in trecut.

In cazul relatiilor de lunga durata, diferenta dintre genuri a fost extrem de mica. Numarul mediu de parteneri sexuali pentru o relatie pe termen lung fiind intre 2 si 3 parteneri, conform IFL Science.

„In ciuda faptului ca barbatii ar putea fi mult mai putin toleranti in privinta relatiilor sexuale din trecutul partenerei, in cadrul studiului ambele sexe au avut aceleasi preferinte privind numarul de parteneri pe care o persoana ar trebui sa-i aiba,” concluzioneaza autorii studiului.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe ROMANIATV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...