loading...
loading...

Cum arată iubita lui Dan Bilzerian! Susţine că este pentru prima dată când are o relație cu o singură femeie: Regele Instagramului a confirmat zvonurile: „Este diferita de celelalte”

Te face un Share?

Dan Bilzerian este supranumit „Regele Instagramului”, petrecându-şi mai mult de jumătate din viaţă înconjurat de modele îmbrăcate sumar. Se pare că acum bărbatul are o singură iubită şi este foarte mândru de ea.

Dan Bilzerian a moştenit o avere uriaţă şi a câştigat zeci de milioane de dolari din poker, astfel nu a avut nevoie să muncească vreodată. Drept urmare, şi-a dedicat timpul liber petrecerilor, curselor de maşini şi modelelor din toată lumea.

După ce s-a mândrit ani de-a rândul cu iubitele sale pe conturile de Instagram şi de Facebook, acum a mărturisit că, pentru prima dată, se întâlneşte cu o singură fată. „Pentru prima oara, am o singura prietena. Este diferita de celelalte. Este inteligenta si ii plac multe chestii ciudate care imi plac si mie. Asa ca am ajuns si in acest punct”, a declarat Dan Bilzerian despre Sofia Bevarly, mai tânără cu 16 ani decât el.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...