loading...
loading...

Data in judecata de Alex Velea, Antonia recunoaste adulteru. Toata lumea stia, insa de data asta afla si copiii lor

Te face un Share?

In acte, Alex Velea nu e tata, pentru ca Antonia e inca maritata cu Vincenzo Castellano, iar cei doi fii ai sai poarta numele sotului cantaretei. Artistul vrea ca acest lucru sa se schimbe, asa ca a dat-o in judecata pe mama baietilor sai. Antonia nu vrea ca Dominic si Akim Castellano sa fie supusi testului ADN, asa ca va merge in fata instantei, unde va declara pe propria raspundere ca tatal biologic al fiiilor sai e Alex Velea, potrivit „Sar Matinal”. Astfel ea va recunoaste si relatia extraconjugala cu acesta.

Se pare ca Antonia a fost de acord sa dea o declaratie in fata unei instante in care va marturisi ca Dominic e fiul lui Alex Velea, cu care avea o relatie de cel putin noua luni inainte sa intenteze divortul de sotul ei, Vincenzo Castellano. De asemenea, ea va mai spune ca si Akim e baiatul lui Alex Velea. Artistul a dat-o in judecata pe Antonia in decembrie 2016.

Alex Velea formeaza un cuplu cu Antonia si sunt doi dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Cei doi au impreuna doi copii: un baietel, pe Dominic. Micutul a venit pe lume in 27 decembrie 2014, in ziua de Sf. Stefan. La aproape doi ani distanta, s-a nascut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti ce cearta de cativa ani. Maya are sase ani si locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe SPYNEWS

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...