loading...
loading...

Drama barbatului acuzat pe nedrept ca a comis atacul terorist din Rusia. Ce a patit

Te face un Share?

Dupa atentatul de la metroul din Sankt Petersburg, viata lui Ilyas Nikitin s-a schimbat radical. Omul a fost acuzat pe nedrept de implicare in atac, iar poza sa a circulat in toata media rusa.

Inca de luni, publicatiile au spus ca el este autorul atacului care a omorat 14 oameni. Atunci cand Ilyas si-a vazut chipul in ziar a mers la cea mai apropiata sectie de politie pentru a-si demonstra nevinovatia. Chiar si asa, situatia a fost departe de a se fi rezolvat, relateaza The Moscow Times.

Problemele reale au inceput chiar de a doua zi, cand, la Moscova fiind, s-a imbarcat intr-un avion cu destinatia Orenburg. Dupa ce mai multi pasageri l-au recunoscut si s-au plans insotitorilor de zbor, omul a fost escortat afara din aeronava. Nimeni nu i-a acceptat explicatiile.

Cea mai recenta lovitura pentru Nikitin a venit miercuri, cand seful sau l-a instiintat ca este concediat, la cererea autoritatilor locale.

Ilyas a copilarit in regiunea rusa Bashkortostan si a studiat la Academia Militara Ryazan. A luptat in armata Rusa in Cecenia. Acum este capitan in rezerva si lucreaza ca sofer de TIR.

Parintii presupusului autor al atacului din St. Petersburg, audiati. Prima declaratie facuta de mecanicul metroului

„Reporterii care m-au numit terorist m-au vanat pe mine si pe familia si prietenii mei. Acum nici nu pot sa ma mai urc intr-un avion. Va rog sa incetati. Lasati-ma sa traiesc in pace.” a declarat Nikitin.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe STIRILEPROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...