loading...
loading...

Ei sunt tinerii care au murit în urma accidentului înfiorător din Galați! Şoferul mergea cu 180 km pe oră, potrivit unor informații Tragedia a fost filmată de un martor :(

Te face un Share?

Două familii se pregătesc acum să-şi îngroape copiii, în urma accidentului groaznic din Galaţi. Şoferul, Claudiu, avea 35 de ani, iar, Denisa, ocupanta locului din dreapta, doar 17 ani. Alţi doi prieteni care îi însoţeau au ajuns la spital.

Maşina condusă de Claudiu s-a izbit de un stâlp în această dimineaţă, iar impactul a fost atât de violent, încât el şi tânăra aflată în dreapta lui au încetat din viaţă. Alţi doi pasageri au fost răniţi.

Citeşte şi: Accident grav în centrul oraşului Galaţi! S-au înregistrat 2 morţi şi 2 răniţi

La scurt timp după incident, pe reţelele de socializare au început să apară fel de fel de filmuleţe din momentul accidentului filmate de alţi şoferi, dar şi sute de mesaje de condoleanţe pentru cei decedaţi.

”Accidentul a avut loc la ora 1.40 când şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi a unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată, au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii”, a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi, potrivit observator.tv.

„Denisa nu pot să cred ce aud. Ieri erai aşa de bine, nici o secundă nu m-am gândit la aşa ceva. Erai o persoană minunată şi nu meritai un asemenea lucru”, „Dumnezeu să-l ierte! Inconştienţa se plăteşte scump, dar în această situaţie e vorba şi de cealaltă viaţă. Mare păcat că trebuie să mai plătească şi alţii”, au scris prietenii virtuali la aflarea tristei veşti.

Pe Facebook a fost dezvăluit faptul că în momentul producerii tragediei, şoferul conducea cu peste 180 de kilometri la oră. Potrivit unor informaţii, tinerii ar fi plecat de la o petrecere şi, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, bolidul a derapat şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...