loading...
loading...

Fosta iubita a lui 50 Cent intoarce toate privirile. Cum a fost surprinsa intr-o zi obisnuita pe strada, alaturi de fiul rapper-ului. Cat de simpatic este micutul Sire

Te face un Share?

Daphne Joy este o adevarata tinta pentru paparazzi, care sunt fascinati de vestimentatia ei sumara. Modelul a fost surprins intr-o zi obisnuita si a reusit sa uimeasca si de aceasta data.

Fosta iubita a lui 50 Cent a fost surprinsa de paparazzi alaturi de Sire, fiul de patru ani pe care il are cu rapper-ul 50 Cent. Cei doi pareau sa se distreze de minune intr-o zi libera, petrecuta in oras.

Desi are de-abia patru ani, micutul Sire deja e o mica stea in devenire, dupa ce in martie a semnat un contract de 700.000 de dolari pentru o prezentare de moda.

„A fost cel mai tanar model din show si s-a descurcat foarte bine”, a declarat Daphne.

fost-iubita-a-lui-50-cent-intoarce-toate-privirile-cum-a-fost-surprinsa-intr-o-zi-obisnuita-pe-strada_1

Pentru cei care nu stiu exact cine este Daphne Joy si de ce reprezinta o atractie pentru paparazzi, tanara a devenit cunoscuta in momentul in care a inceput o relatie cu 50 Cent. Rapperul a promovat-o pe Instagramul sau si i-a facut chiar si un copil 🙂 Cei doi au impreuna un baietel, insa intre timp s-au despartit. Nu a durat prea mult pana cand Daphne si-a facut un nou iubit celebru – este vorba despre cantaretul Jason Derulo.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe PROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...