loading...
loading...

FOTO – A MURIT! Cutremurator ce a patit

Te face un Share?

Adrian Teodorescu, considerat unul dintre cei mai mari antrenori de box amator din lume, sub indrumarea caruia Lennox Lewis a devenit campion olimpic in 1988, a decedat, miercuri, la un spital din Toronto, din cauza unei forme de cancer al sangelui, la varsta de 73 de ani, a anuntat presa canadiana, citata de news.ro.

Adrian Teodorescu s-a nascut la Bucuresti si a trait la Constanta, inainte de a se stabili in Canada din 1982. El conducea propriul club de box in Toronto, Atlas, prin care au trecut toti medaliatii canadieni la JO, incepand din 1988.

Dupa ce Lennox Lewis a trecut la profesionisti, unde a castigat mai multe titluri mondiale, Teodorescu i-a devenit consilier pugilistului, cei doi fiind strans legati de o relatie de prietenie.

Religia mea este boxul, iar biserica mea este sala de antrenament. (Adrian Teodorescu)

In trecut a fost acuzat de agresiune sexuala

In 2008, Adrian Teodorescu, a fost arestat la Toronto, fiind acuzat de agresiune sexuala. Potrivit Toronto Sun, care reda informatii furnizate de politia locala, Teodorescu a fost acuzat ca a agresat-o sexual pe una dintre elevele sale, timp de aproape 11 luni. Femeia care l-a acuzat pe antrenorul de origine romana avea 21 de ani. Teodorescu, care nu avea antecedente penale, a mai fost acuzat ca a amenintat-o cu moartea si a hartuit-o pe eleva sa.

A lucrat cu foarte multi boxeri cunoscuti

adrian-teodorescu

Egerton Marcus, vicecampion olimpic la Seul, in 1988, Chris Johnson, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale din 1991 si la JO de la Barcelona, in 1992, Marc Leduc, vicecampion olimpic in 1992, dar si tanarul Arthur Biyarslanov, 21 de ani, mare speranta a boxului canadian, au fost elevii romanului.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...