loading...
loading...

FOTO – Adevarul cutremurator din spatele acestei fotografii. Cine este femeia care cerseste la metrou, in Bucuresti

Te face un Share?

O femeie din Capitala, Mihaela Ciovlica, a pierdut tot in urma unei escrocherii imobiliare si acum este nevoita sa cerseasca la metrou, la statiile Dristor 1 sau 2 si Iancului, cu toate ca are studii superioare. Povestea femeii ne-a fost trimisa pe adresa pont@cancan.ro, iar Cancan.ro a aflat mai multe detalii legate de situatia care a adus-o pe o femeie care avea un trai obisnuit intr-o situatie atat de dramatica.

Totul a inceput acum un an, atunci cand mama Mihaelei Ciovlica a murit. Mihaela Ciovlica a cumparat o casa, dar sustine ca actele acesteia erau false si ca notarul care a autentificat aceasta tranzactie a comis un fals.

Femeia spune ca a pierdut totul si ca rudele sale, care sunt instarite, nu vor sa auda de ea.

mihaela-ciovlica-3

„Eu rude am, verisoara mea, fiica mamei mele, nu ma mai cunoaste. Are 2 apartamente inchiriate pe Decebal. Nu reusesc sa vorbesc cu ei. Sora mamei mele nu a mai cunoscut-o pe mama mea dupa ce mama a semnat o procura, iar acum copiii matusei mele au pus mana pe toata averea”, a povestit pentru Cancan.ro Mihaela Ciovlica.

mihaela-ciovlica-2

Femeia locuieste pe strada si cerseste, iar in zilele cand primeste mai multi banuti de la trecatori reuseste sa doarma cateva ore la un hotel. Cele mai multe nopti le petrece pe peronul din Gara de Nord si tremura, pentru ca agentii de paza nu-i permit accesul in sala de asteptare. Ba mai mult, a fost “sfatuita” de jandarmi sa se arunce in fata trenului.

In prezent, Mihaela Ciovlica este in pericol sa moara din cauza frigului. A fost agresata si de agentii de paza de la statia de metrou Dristor, iar cainele, singura fiinta care i-a ramas alaturi, a fost batut si acum este bolnav.

Oameni binevoitori i-au donat femeii mai multe haine, dar acestea i-au fost furate de catre aurolaci, care i-au luat pana si mancarea pe care a primit-o pentru caine.

Femeia ne-a marturisit ca doreste sa aiba o locuinta a ei si sa isi gaseasca un loc de munca. Nimeni nu doreste sa o angajeze momentan sau sa ii inchirieze o camaruta pe motiv ca este om al strazii si miroase urat.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...