loading...
loading...

FOTO – Ai RAS CU LACRIMI cand ai vazut imaginea ASTA, dar acum il vei INVIDIA. Femeia s-a TRANSFORMAT total si arata BESTIAL. Acum, toti o vor de NEVASTA

Te face un Share?

Cand iti doresti ceva cu adevarat, nimic nu este imposibil! Asta o demonstreaza cu brio o tanara, care in urma cu cinci ani, putea fi numita cu usurinta cea mai urata mireasa din lume.

In 2011, s-a casatorit cu barbatul iubit. Nici el nu era vreun fotomodel, dar ea reusea sa iasa repede in evidenta si asta nu datorita aspectului prea frumos. Dimpotriva!

Kilogramele in plus, look-ul neglijent, care nu o punea deloc in valoare, o ajutau sa castige lejer titulatura de cea mai urata mireasa din lume.

Suprinzator pentru unii, insa cei doi nu s-au despartit. Lucrurile au mers bine pentru ei, iar treptat treptat relatia lor a inflorit, devenind parintii unui copil frumos si sanatos.

Comentariile negative si rautacioase pe care le primea mereu, au determinat-o pe femeie sa-si ia inima-n dinti si sa inceapa un program care sa-i schimbe radical viata.

A urmat numeroase diete, a mers la sala, si-a schimbat alimentatia si a apelat si la interventiile estetice.

Cum arata acum? Ei bine, diferenta e uriasa, ca de la cer la pamant! Nici nu ai zice ca este vorba de aceeasi persoana.

Imaginea de mai jos spune tot! Asa arata femeia, astazi, dupa cinci ani de la nunta. Incredibil, nu?!

Te face un Share?
Citeste mai mult pe TVHAPPY

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...