loading...
loading...

FOTO – Ce scrie in buletin si care e realitatea? Asa ceva nu s-a mai auzit, abia acum s-a aflat adevarata VARSTA a Israelei Vodovoz. Cati ani are de fapt

Te face un Share?

Adevarata varsta a Israelei Vodovoz a fost dezvaluita in cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars. Ea e mai mare cu doi ani decat in buletin.

Israela Vodovoz a fost prezenta in platoul unui show TV de la Antena Stars, unde a vorbit despre un detaliu pe care nu multi il stiu despre ea.

Adevarata varsta a Israelei Vodovoz: mai mare cu doi ani decat scrie in buletin

Israela Vodovoz a dezvaluit anul in care s-a nascut. Dar, desi oficial are 66 de ani, ea afirma ca are cu doi ani mai mult decat varsta din buletin.

„11.11.1950, in buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce stiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Ca era dupa razboi, nu mai conteaza”, a marturisit vedeta.

Israela, batuta de sotul cu 30 de ani mai tanar

Israela Vodovoz a recunoscut ca a avut o viata de cosmar alaturi de sotul ei, Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tanar decat ea. Daca, pana acum, ea i-a luat apararea de cate ori a avut ocazia, de data aceasta femeia de afaceri s-a hotarat sa spuna adevarul.

Israela Vodovoz a marturisit, cu lacrimi in ochi, ca a fost batuta de nenumarate ori ce Liviu, sotul ei, si ca a ajuns sa se teama pentru viata ei.

israela_copil_7730370d55

„M-a amenintat cu moartea si am simtit ca inghet. Violentele fizice au aparut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat in ultimele saptamani. De multe ori a ridicat pumnul si a nimenit in mine. Ma lovea de multe ori in maini, stiind ca am osteoporoza si o data m-a atins in cap”, a povestit ea.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...