loading...
loading...

FOTO – CRISTINA si Vlad din „LaLa Band”, veste trista! Fanii nu se asteptau: „Din pacate, planurile noastre…”

Te face un Share?

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman se bucura de atentia unui public numeros, care i-au indragit de pe vremea cand jucau in telenovele, atat pentru dragostea pe care si-o purtau acolo, cat si in viata reala. Cei doi se iubesc foarte mult si au o legatura foarte stransa cu admiratorii sai.

Din acest motiv, la inceput de an, Cristina si Vlad au tinut sa informeze prietenii virtuali de ce nu au mai fost atat de activi pe retelele de socializare si promit sa se revanseze cand se intorc din vacanta.

„Heeeey! Din pacate, planurile noastre de a posta pe site in perioada asta au fost date peste cap de conexiunea proasta la internet. Abia asteptam sa va povestim ce am facut in aceasta vacanta,” au scris cei doi, care acum activeaza sub numele de „Te ONE”.

Cei doi considera ca sunt suflete pereche si ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Vlad i-a daruit deja iubitei sale inelul de logodna, insa nunta se mai lasa asteptata o perioada: „Ne dorim sa ne casatorim,insa vom mai astepta o vreme. Suntem prea mici pentru nunta, ne-am gandit sa facem pasul asta mult mai incolo, cand o sa avem in jur de 27 de ani”, ne spunea Vlad.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...