loading...
loading...

Iata cum faci cea mai buna maioneza de casa fara ulei – E cea mai buna si mai sanatoasa

Te face un Share?

Maioneza este un preparat culinar, un sos
rece, gros, o emulsie de ulei vegetal preparat
din galbenus, frecat bine cu ulei, putin mustar si putina zeama
de lamaie. Maioneza se poate face si fara ulei si iese la fel
de gustoasa, chiar mai sanatoasa. Iata cum o faci acasa:

Citeste si

Ingrediente:

  • 1 galbenus crud
  • 1 galbenus de ou fiert tare
  • 4 -5 linguri branza de vaci

Citeste si

  • 1 lingura mustar simplu
  • sare dupa gust

Citeste si

Mod de preparare:

Vei folosi un mixer si vei mixa la viteza maxima intai
galbenusurile cu mustarul, iar apoi, dupa ce s-a omogenizat
compozitia, vei adauga si branza de vaci, lingura cu lingura.
Va trebui sa reduci viteza si sa mixezi la putere medie pana se
omogenizeaza din nou. Apoi, sarezi dupa gust si amesteci din
nou.

Citeste si

Poti folosi maioneza an salate, sandvisuri, la porumb copt, cu
oua fierte, chiar si cu anumite tipuri de carne. Intotdeauna
maioneza pe care o vei face an casa va fi mult mai buna si mai
sanatoasa decat maioneza pe care o poti cumpara din comert.

sursa: sanatatea

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina
de .
Te face un Share?
Citeste mai mult pe BZI

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...