loading...
loading...

IMAGINI EXCLUSIVE de la repetitii! Cum a fost filmata „bunăciunea” lui ALEX VELEA de la „Uite cine dansează”

Te face un Share?

Alex Velea şi Antonia se află în această pentru prima dată în ipostaza de… adversari, în cadrul emisiunii „Uite cine dansează”. Chiar dacă şi Antonia s-a descurcat excepţional alături de Paolo Campigotto, cea care a atras atenţia bărbaţilor este senzuala parteneră de dans a lui Alex Velea, blondina Ecaterina Dosan.

Ecaterina Dosan exprimă feminitate şi se declară ea însăşi o pasionată a frumosului. Este extrem de atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, şi îi place să călătorească. Foarte pretenţioasă, a schimbat mulţi parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câştigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor şi arbitru internaţional de dans. Blondina şi-a scos la înaintare mişcările pline de senzualitate pentru a-i convinge pe telespectatori să o vadă în direct, alături de Alex Velea, partenerul ei de dans.

Nici Liviu Teodorescu nu s-a lăsat mai prejos, încercând la rândul lui să le atragă atenţia celor care nu doar că vizionează show-ul, dar mai şi votează echipa favorită. Cântăreţul care s-a lansat pe cont propriu după ce a devenit cunoscut în formaţia Lala Band, alături de Alina Eremia sau Dorian Popa, crede cu tărie în şansele de a câştiga concursul.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...