loading...
loading...

Lua masa linistit cand a auzit ca barbatul de la masa de langa isi jignea partenera. Ce a facut un politist aflat in timpul liber

Te face un Share?

Un barbat a povestit pe Reddit ce i s-a intamplat cand a iesit la o cina cu partenera lui si cum a cunoscut un erou in carne si oase.

„Luam cina cu iubita mea si am observat ca in spatele nostru sta un alt cuplu. Parea o prima intalnire si nu mergea deloc bine. Tipul era cam ciudat si facea multe comentarii nepotrivite. Fata parea incomoda. Am vazut ca isi mananca desertul repede, deci m-am gandit ca vrea sa scape cat mai repede de el”, a povestit un utilizatorThrowAwayForPancakes pentru Reddit,

„Cand ea a terminat, el i-a zis ca macar s-a convins ca inghite repede. Fata i-a zis ca nu e frumos sa vorbeasca asa, iar el i-a spus ca oricum ar fi aflat asta mai devreme sau mai tarziu. I-a spus ca stie unde locuieste si ca poate oricand sa mearga la ea acasa. Cand l-am auzit, m-am ridicat si am vrut sa intervin, dar am simtit o mana pe bratul meu”, a adaugat barbatul.

„Am observat ca ma tinea un domn la vreo 50 de ani. Mi-a zis sa ma asez, ca se ocupa el. S-a dus, a luat un scaun, s-a asezat, si-a scos insigna de politist si i-a tranti-o individului in fata”, a spus ThrowAwayForPancakes.

Politistul i-a spus barbatului ca a surprins toata conversatia si ca a auzit cum o ameninta pe domnisoara de langa el. I-a explicat ca nu e nevoie decat sa dea un telefon si un echipaj de la cea mai apropiata sectie de politie va veni sa-l ridice.

A doua optiune pe care i-a oferit-o a fost sa plateasca toata consumatia si sa dea buletinul pentru a-i fi luate datele. Agresorul i-a intins cartea de identitate, apoi a platit cina si a promis ca nu se va mai apropia de fata.

Politistul a invitat-o pe tanara la masa la care el sarbatorea aniversarea fiicei sale cu alti membrii ai familiei si i-a promis ca o va duce in siguranta acasa.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe PROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...