loading...
loading...

MARTI, 13 decembrie, FARA GHINION. Fenomenul care afecteaza 6 zodii. Ce li se intampla

Te face un Share?

Ploaia de meteori Geminidele isi va atinge maximul de vizibilitate anul acesta in noaptea dintre 13 si 14 decembrie.

Ce sunt Geminidele?

Geminidele sunt o ploaie de meteori ce se poate observa cu ochiul liber in fiecare an, la jumatatea lunii decembrie. Geminidele sunt cunoscute pentru producerea de pana la 60 de meteori multicolori pe ora la ora lor de varf.

Ploaia de meteori se desfasoara pana pe 17 decembrie, insa intre 15 si 17 nu sunt atat de vizibile. Meteorii radiaza dinspre constelatia Gemenilor. Interesant este ca anul acesta, Luna Plina din Gemeni cade in aceeasi noapte cu ploaia de meteori, adica 14 decembrie.

Cum sunt afectate zodiile de ploaia de meteori Geminidele

BERBEC – Intrucat vorbim de constelatia Gemenilor, zodia de foc va fi afectata in sectoarele sale cele mai sensibile, insa in mod pozitiv. Berbecul are ocazia sa faca un salt neasteptat din punct de vedere profesional.

TAUR – Acest nativ de pamant trebuie sa isi faca ordine in viata. Are nevoie de o serie de sfaturi pretioase si le poate obtine daca asculta cu atentie.

GEMENI – Geamanul va avea de furca din 14 decembrie incolo. Anumite proiecte ce tin de profesie trebuie regandite cu mare atentie.

RAC – Vulnerabilitatile zodiei de apa vor iesi la iveala in context nefavorabile lor. Lumina meteorilor potenteaza spiritul critic al acestei zodii, iar energia vibrationala din constelatia Gemenilor o face mai responsabila.

LEU – Leul va avea cateva zile pline de intrebari. Odata ce va afla raspunsul la o intrebare, va aparea alta. E o perioada de confuzie.

FECIOARA – Fecioarele trebuie sa faca alegeri importante in viata. Din punct de vedere amoros, lucrurile decurg excelent, cu exceptia anumitor discutii banale care exista in orice cuplu.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe TEOTRANDAFIR

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...