loading...
loading...

Medicii nu intelegeau de ce femeile din spital aveau in organism o cantitate prea mare dintr-o substanta. Au pus camere de supraveghere si au incremenit cand au vazut. Socant ce le facea un INFIRMIER ROMAN in zona intima, totul a fost filmat

Te face un Share?

Infirmier roman arestat in Italia, dupa ce si-a drogat si agresat sexual mai multe paciente. Barbatul a fost prins in flagrant.

Infirmier roman arestat in Italia. Barbatul, in varsta de 41 de ani a fost retinut de politia italiana la Padova, pentru ca isi droga si agresa sexual pacientele, relateaza Il Giornale. Faptele romanului au fost descoperite cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate de carabinieri in salonul de spital al unei paciente de 58 de ani, internata la sectia de Neurochirurgie, in urma unui semnal de alarma tras de medici.

Infirmier roman arestat in Italia dupa ce administrat mai multor femei o cantitate mare de benzodiazepina
Acestia au observat ca femeilor din spital li se administreaza o cantitate prea mare de benzodiazepina, un sedativ, si nu intelegeau de ce, informeaza news.ro. Ancheta a scos la iveala ca romanul isi droga victimele pentru a le molesta, pipaindu-le in zonele intime si facand fotografii compromitatoare cu ele.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...