loading...
loading...

O mama a construit o casa pentru cei patru copii ai sai dupa ce a urmarit tutoriale pe YouTube. Cum arata locuinta ridicata de femeie

Te face un Share?

Cara Brookins este o femeie puternica, cu initiativa. Mama a patru copii, femeia a decis sa le ofere acestora un camin primitor, pe care l-a ridicat cu propriile maini.

Dupa doua casatorii esuate, marcate de violenta domestica si neajunsuri, Cara a decis sa isi schimbe viata si sa le ofere copiilor sai sansa la un trai mai bun.

„Mi-a fost teama ca nu vor avea incredere in ei, mi-a fost rusine”, spune Cara conform Bored Panda.

Din pacate, femeia nu si-a putut perimite o noua casa, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa lupte pentru binele copiilor sai. Desi nu avea nicio experienta in domeniul constructiilor, Cara a decis sa ridice o casa de la O.

Lucrarea a inceput in anul 2007, iar Cara a avut parte de intreaga sustinere a celor patru copii. Cu mic, cu mare, toti s-au implicat in constructia casei. Pentru a putea duce constructia la bun sfarsit, familia a avut nevoie de un imprumut de 150 000 de Dolari.

Pentru ca totul sa mearga ca la carte, Cara a urmarit tutoriale pe YouTube pentru a afla cat mai multe detalii despre construirea casei de vis. Rezultatul e unul surprinzator. Casa familiei Brookins a primit numele de Inkwell Manor, iar povestea Carei a devenit celebra.

Femeia a scris chiar si o carte despre experienta traita, pe care a intitulat-o „Rise”.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe PROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...