loading...
loading...

Sanziana Buruiana i-a rupt turta fetitei. Toti au ramas masca atunci cans au vazut ce a ales de pe TAVA. Nicio vedeta n-a pus asa ceva pe tavita

Te face un Share?

Sanziana Buruiana i-a rupt turta fetitei ei, micuta Izabela. Blonda a dat amanunte despre evenimentul care a avut recent.

Sanziana Buruiana s-a asezat la casa ei. este casatorita cu Nicolae Zuluf, impreuna cu care are o fetita adorabila, Izabela.

Cei doi i-au rupt turta fetitei recent. Evenimentul, care a avut loc recent, a fost unul restrans, la care au participat doar nasii si cateva rude ale celor doi.

Sanziana Buruiana i-a rupt tura fetitei: a ales Biblia de pe tavita

Intr-un interviu pe care l-au acordat pentru o emisiune de la Kanal D, Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf au povestit despre evenimentul recent din viata lor si au dezvaluit ce obiecte a ales micuta Izabela de pe tavita, conform obiceiului la taierea turtei.

„A ales cheia de la masina si Biblia prima oara. A fost un an frumos, un an fericit, mai ales ca s-a nascut copilul. Suntem bucurosi si ii multumim lui Dumnezeu ca e sanatoasa si nu am avut deloc probleme cu ea. Ne iubeste Dumnezeu.

Ne ducem si la biserica, in fiecare saptamana mergem cu toata familia. Acum urmeaza al doilea copil, ne rugam la Dumnezeu. Nu vrem sa o lasam singura”, a spus Nicolae Zuluf.

„In rest, a ales oglinda, o perie de la masina. Va fi eleganta si cocheta ca mami. Asteptam sa mai creasca putin, sa invete sa mearga, sa vorbeasca, atunci va fi mai usor si pentru noi…

De sarbatori am petrecut in familie, au venit si nasii nostri. Am fost plecati si putin la munte, vom mai merge si acum. Mai ales ca ea e nascuta iarna, deci e un fel de Craiasa Zapezii”, a adaugat Sanziana Buruiana.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...