loading...
loading...

Saraca Luminita Anghel e DISTRUSA. Fiul ei i-a lasat o piatra funerara cu numele lui pe ea. Ce s-a intamplat cu el apoi e cutremurator

Te face un Share?

Fiul Luminitei Anghel e rau, iar artista nu stie ca sa mai faca pentru ca David sa isi revina. Interpreta a povestit episoade cutremuratoare din relatia lor. Tanarul a vrut sa se sinucida si si-a amenintat mama.

Fiul Luminitei Anghel pare ca nu isi mai poate gasi linistea sufleteasca. „Am luat decizia de a pune punct acestei relatii, pana cand David se va tine cuvant in ceea ce priveste promisiunile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Vreau sa mai clarific un lucru. Copilul acesta nu a fost dat afara, ci mutat, in conditii civilizate, intr-o garsoniera foarte aproape de locuinta noastra, de locul de munca pe care i-l gasisem la momentul respectiv.

A fost mutat pentru ca nu se supunea regulilor familiei noastre. Nu voia sa se supune vreunei reguli. Adevarul este ca nu mai era un exemplu pentru fiul meu cel mic. Din acest motiv a fost mutat din apartament.”, a spus Luminita Anghel la Kanal D.

Fiul Luminitei Anghe, crize de gelozie si episoade violente

„Amenintarile cu sinuciderile care erau repetate, inca din clasa a cincea. Mereu lasa un desen cu piatra funerara si cu numele lui pe ea. Am fost la psihologi, dar n-am luat in seama. Crizele lui nu erau legate de faptul ca m-am casatorit si pentru ca am facut un copil, ci pentru ca ii interziceam lucruri. Accesele lui de furie am incercat sa le acopar, dar exista martori care pot spune ca am pus detectivi pe urmele lui pentru ca nu stiam despre el nimic. Imi tremura inima cand vedeam ca iesea sa plimbe cainele si nu se intorcea pana tarziu.”, a mai marturisit Luminita despre fiul ei.

Cosmarul dintre Luminita Anghel si David este unul vechi. „Si-a spart geamul din camera, se lovea cu rigla peste maini, pentru a se rani, si-a spart dulapul, dar a facut aceste lucruri in perioada in care lumea spunea ca aceasta atitudine este normala, intrucat ma casatorisem. Dar nu era asa, pentru ca el l-a acceptat pe sotul meu.
Diferentele au fost facute pentru ca n-a mai putut fi suportata rebeliunea. Nu-mi amintesc ca l-am prins mirosind a alcool. Am incetat sa cred ca-mi va spune „iarta-ma”. N-am mai vorbit cu el de la Craciun, pentru ca el a promis ca se va schimba, dar nu a facut nimic”, a mai spus Luminita Anghel.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...