loading...
loading...

SOC! :O La doar o luna dupa ce a nascut, Bianca Dragusanu a vorbit despre despartirea de Victor Slav! De ce l-a inselat pe tatal fetitei ei

Te face un Share?

Bianca Dragusanu nu se da inapoi si, la doar o luna dupa ce a nascut, vorbeste deschis despre despartirea de Victor Slav. Blonda a dezvaluit ce a determinat-o sa-l insele pe tatal fetitei ei.

Timpul a trecut si acum Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt mai fericiti ca niciodata, insa blonda nu-si neaga trecutul si-si asuma greselile comise.

Aflata la un eveniment monden, proaspata mamica a fost intrebata de ce inseala o femeie aflata intr-o relatie. Detasata si sigura pe ea, blondina a spus ca femeile inseala atunci cand nu sunt fericite.

”Poate ca este nefericita! Oamenii, de obicei, inseala intr-o relatie, alte motive nu cred ca au”, a raspuns Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a dezvaluit astfel motivul din cauza caruia a fugit cu Adrian Cristea la Paris in urma cu doi ani:

”Presiunea mediatica a fost enorma, au existat discutii din cauza unor titluri. Eram amandoi intr-o perioada tensionata, au existat discutii despre divort inainte de a pleca la Paris. Nu e adevarat ca m-am intalnit cu Cristea in timpul relatiei cu Victor. Sunt intr-o perioada dificila… Orice mi-ar cere Victor eu as face. Sunt ca o nevasta disperata, nu stiu ce sa mai fac. L-am iubit pe omul ala si am dat cu bata-n balta. Ce sa mai fac acum? A fost un accident pentru mine, poftim! Il regret”.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...