loading...
loading...

„Sunt Alexandra, am 25 de ani si o problema destul de delicata. De 6 luni sunt cu un baiat mai mare decat mine. Sunt jenata de situatie, dar imi fac curaj si spun. Am facut dragoste, dar ce-am aflat apoi m-a cutremurat.” Groaznic ce-i face barbatul, dar si mai rau e ce are de gand tanara dupa ce a descoperit

Te face un Share?

De cand lumea si pamantul, sexul si, mai ales, iubirea genereaza batai de cap si incurcaturi, caci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. In cea mai mare parte a situatiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvari. Pentru asta exista Adela, gata sa te asculte si sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar.

Draga Adela,

Ma numesc Alexandra, am 25 de ani si sunt intr-o dilema foarte mare. De aproape 6 luni sunt indragostita de un baiat cu sase ani mai mare decat mine, fost coleg de munca. Pana la urma mi-am facut curaj sa ii vorbesc si de aproape trei luni suntem intr-o situatie care pe mine ma jeneaza.Am acceptat sa iesim ca amici si acum suntem si prieteni cu beneficii. Motivul pentru care ti-am scris este faptul ca respectivul baiat mai are inca o fata cu care se afla in aceeasi situatie: de prieteni cu beneficii. Mi-a spus de la inceput ca nu vom ajunge la alt statut decat de prieteni si friends with benefits.

Ce ma sfatuiesti sa fac? Sa renunt sau sa continui? As dori sa ramana confidential ce am vorbit noi.

Adela raspunde:

Draga mea,

Dupa cum se vede, tu esti cea mai buna dovada ca povestea asta cu ”prieteni cu beneficii” nu functioneaza. Baiatul care te-a atras in combinatie e un profitor, atat fata de tine cat si fata de cealalta fata cu care este in acelasi gen de relatie. Pe de alta parte, daca barbatii au nevoie de mai multe femei, de ce sa nu ne acordam si noi, femeile, aceeasi libertate? Cum el isi permite sa aiba mai multe ”prietene cu beneficii”, si tu poti sa faci acelasi lucru – sau macar sa-i pui in vedere ca ti-ai dori (sa poti). Femeile tind sa fie monogame, se ataseaza de un barbat si nu doresc decat sa construiasca o familie in jurul lui.

Barbatii… ar cam rataci din floare in floare. Chiar daca tu te-ai indragostit de el si ai vrea sa-l ai numai pentru tine, esti nevoita sa accepti situatia reala: el nu simte ca tine, nu e in stare sa fie intr-o relatie normala. Asadar, chiar daca e greu, n-ai ce sa-i faci. Daca el nu vrea, nu ai cum sa-l constrangi. Pentru linistea ta, ar fi mai bine sa te retragi din aceasta ”prietenie” pentru ca, spre deosebire de el, ai mai multe de oferit decat sex din cand in cand. Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu te mai multumesti cu firimituri de relatii. Ai si tu dreptul la o relatie completa si fericita.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe LIBERTATEA

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...