loading...
loading...

TUDOR CHIRILA si-a scos aseara elevii de la ”Vocea Romaniei” la o masa in oras! Cand au cerut NOTA DE PLATA, au avut un soc cand au vazut ce SUMA era trecuta pe bon

Te face un Share?

Tudor Chirila si elevii lui de la ”Vocea Romaniei” au incheiat asa cum se cuvine sezonul acesta! Artistul i-a scos pe toti la o bauta in oras. Au petrecut ce au petrecut, iar cand au cerut nota de plata au avut un soc cand au vazut ce suma era trecuta pe bonul fiscal.

Tudor Chirila si elevii lui de la ”Vocea Romaniei” au sarbatorit, duminica seara, finalul acestui sezon cu o intalnire in oras. Actorul si ucenicii lui s-au distrat pe cinste, au bautsi s-au bucurat din plin de revedere.

La final, au cerut nota de plata si au avut parte de o mega-surpriza! Cand s-au uitat pe bonul fiscal nu le venea sa creada ca suma ceruta pentru toata consumatia era 0 lei. Mesajul scris cu pixul de angajatii barului in care s-au distrat le-a umplut sufletul de fericire.

”Felicitari pentru Vocea Romaniei! Azi, facem cinste! Ati fost minunati! Impreuna facem asta sa rasune frumos”, este mesajul scris cu pixul pe nota de plata.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...