loading...
loading...

ULTIMA ORA! Cristina Spatar si Speak, CEL MAI NOU CUPLU monden?! Se potrivesc?

Te face un Share?

Cristina Spatar traverseaza o perioada dificila a vietii. A trecut printr-un divort, iar acum incearca sa revina la o viata normala, facand diferite lucruri care-i aduc fericirea.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, cantareata a povestit despre divort si despre cat de greu ii este sa treaca peste. „Nu a fost usor. Cand mi-a cerut divortul mi-am pierdut echilibrul. Am hotarat sa imi aleg.. M-am rugat la Dumnezeu sa imi arate calea. Acum ma focusez pe cariera si pe afaceri. Eu il respect si o sa il respect toata viata mea. Acum am o precupare, sunt copiii, ma straduiesc sa fac foarte bine si in muzica. Fac lucruri frumoase pentru mine ca sa depasesc. O sa mai dureze. Foarte rar ne intalnim la cafea dimineata. Care vine primul face cafeaua pentru celalalt. Acum suntem ca fratii Petreus. Ne vedem rar, vorbim despre copii”, a povestit Cristina Spatar.

Intrebata despre una dintre piesele ei alaturi de Speak, Cristina Spatar a povestit cum a inceput totul.

spatarcristinaspeak

Prezentatoarea emisiunii nu s-a putut abtine si a intrebat-o despre relatia cu Speak, dat fiind faptul ca si el a trecut printr-o despartire recent. „Lucram la studio la Smiley si a venit si Speak. Pieasa se numeste „Zambesc”, este facuta de Smiley, in colaborare cu Speak si la ea a lucrat si Alex Velea”, a explicat Cristina Spatar. Noroc ca Alex Velea se afla intr-o relatie.

Cristina Spatar are o cariera de succes in muzica si este cunoscuta ca regina muzicii R&B a Romaniei.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe SPYNEWS

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...