loading...
loading...

Un MARE POLITICIAN ROMÂN a murit in urma cu putin timp Dumnezeu să îl ierte! Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva momente

Te face un Share?

Mircea Gavrila, fost viceprimar al Clujului intre anii 2000 – 2004 a incetat din viata, anunta Monitorul de Cluj.

Mircea Gavrila a ocupat scaunul de viceprimar al orasului din partea PNTCD, al carui presedinte a fost, in ultimul mandat de primar al lui Gheorghe Funar. Mircea Gavrila a decedat duminica. Avea 74 de ani, era de loc din Medias si a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca. Dupa decesul fostului viceprimar, pe contul de Facebook au fost postate mai multe mesaje de condoleante.

Numele lui Mircea Gavrila a aparut in dosarul de privatizare a clubului de fotbal Universitatea Cluj din 2005, moment la care ocupa functia de director adjunct. Presa locala a vremii a scris despre salariul sau ridicat. Atat cat a fost viceprimar, pana in 2004, el a fost persoana delegata din partea Consiliului Local sa reprezinte forul in Consiliul Director al clubului de fotbal. Dupa ce prima instanta de judecata i-a obligat pe Sorin Bagiu si Mircea Gavrila sa plateasca despagubirile de circa 6 milioane de lei reprezentand valoarea jucatorilor cedati de FC Universitatea in urma privatizarii care s-ar fi facut ilegal, Curtea Apel Cluj a respins in 2013 recursul lui Gavrila, admitandu-l pe cel al lui Bagiu, potrivit unui articol scris in presa locala la acea vreme.

In 2009 presa locala a scris despre faptul ca fostul viceprimar Mircea Gavrila a initiat o afacere pe cont propriu, constand intr-o firma producatoare de lentile pentru ochelari.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe BZC

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...