loading...
loading...

Valentina Pelinel refuza sa mai apara la evenimente mondene „Situatia familiei noastre nu-mi da niciun motiv sa zambesc”! Totul este clar acum…

Te face un Share?

”Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naşte, voi renunţa la apariţiile mondene. Situaţia familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării şi multă culoare”, mărturiseşte Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deşi nu s-a bucurat de prea multe vacanţe în ultima perioadă, Valentina susţine că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

”Am fost la detox. Am ţinut o cură pentru că nu mai ţinusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Şi Milan mânca, aşa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios. Şi eu stăteam cu sucul pentru detox în faţă şi-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă”, spune Valentina Pelinel râzând la TV.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe WOWBIZ

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...