loading...
loading...

Veste SOC de la Gigi Becali! Zilele ii sunt NUMARATE! „Gata, s-a terminat, gata, s-a dus!”

Te face un Share?

Profetie cu iz apocaliptic a lui Victor Piturca, in direct la Digi Sport. Fostul antrenor al Stelei e convins ca zilele lui Becali in fotbal sunt numarate. Nu din cauza scandalului cu Armata, ci a faptului ca absolut tot ce face latifundiarul este la intamplare.

Citeste si: Adevarul a iesit la iveala! Gigi Becali, comisar european sau impostor? Ce spune UE

Ex-selectionerul a continuat sa sustina ca echipa lui Gigi Becali nu ar trebui sa aiba drept de joc in prima liga, deoarece nu are nicio legatura cu Steaua, insa crede ca oricum soarta clubului e pecetluita.

In conditiile in care de ani de zile Becali nu mai investeste in Centrul de copii si juniori si nu are o strategie „sanatoasa”, care sa vizeze dezvoltarea pe termen lung, destinul poate fi unul singur, crede Piturca. In ultimii ani, cu investitii mult mai mici, dar cu un plan bine pus la punct, Astra si Viitorul i-au luat fata Stelei, care arata in acest moment precum un colos cu „picioare de lut”. Formatia lui Becali depinde prea mult de banii de la UEFA, iar finantatorul face totul „dupa ureche”, lucruri care se vor intoarce impotriva lui.

„El a avut noroc ca i-a mers, de acum incolo n-o sa-i mai mearga. Ii spun eu, poate sa ia tot ce e mai bun, nu o sa-i mai mearga cu fotbalul. Gata, s-a terminat, gata, s-a dus! Totul a fost facut la intamplare acolo, totul la intamplare . A avut bani si a luat tot ce a fost mai bun in fotbalul romanesc, dar acum nu mai merge asa”, a explicat fostul selectioner, la Digi Sport.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe BZI

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...