loading...
loading...

VIDEO – Cazul ei a impresionat o tara intreaga, dar putina lume stie adevarul. Cati bani castiga zilnic cersetoarea de la Dristor. Chiar ea a spus

Te face un Share?

Dupa ce CANCAN.RO a relatat povestea Mihaelei Ciovlica, o fosta contabila care a ajuns sa cerseasca la mai multe statii de metrou, astazi va oferim noi detalii legate de acest caz. Mihaela Ciovlica sustine ca obtine, in urma bunavointei trecatorilor care o vad cersind, in jur de 80 de lei pe zi si ca acesti bani ii foloseste pentru a inchiria o camera la un hotel ieftin, acolo unde doarme si se spala.

„Am dormit intr-o masina a unui domn de la Dristor, dar acum nu mai am efectiv unde sa merg, asa ca sunt nevoita sa ma duc la hotel cu banii pe care ii obtin de la oameni. In ultimele zile am reusit sa strang cei 80 de lei necesari inchirierii unei camere la hotelul respectiv, dar mi-e teama ca nu voi mai face acesti bani. Nici macar nu imi cumpar mancare pana nu sunt sigura ca am banii necesari ca sa am unde sa dorm noaptea si sa ma spal. Mai mananc ce imi dau trecatorii”, a declarat Mihaela Ciovlica.

Viata Mihaelei Ciovlica pare un lant nesfarsit de ghinioane. Femeia sustine ca toate necazurile au inceput acum un an, odata cu moartea mamei ei. Dupa ce mama ei a decedat, femeia a ajuns sa doarma pe unde apuca din pricina unor tranzactii imobiliare care nu au avantajat-o, iar ea acuza ca ar fi fost si pacalita de catre un notar care s-ar fi aflat in cardasie cu un grup interlop.

Povestea pare desprinsa din filme, femeia afirmand ca are rude instarite, dar care nu vor sa mai auda de ea. „Verisoara mea, Hudita Radu Monica Elena, are doua apartamente pe Decebal, are o casa la Branesti si ar mai avea o casa la Snagov”, spune Mihaela Ciovlica.

„Am ajuns sa stau ore in sir in frig, sa deger, sa ma umilesc fiindca toate persoanele m-au parasit dupa ce mi-am pierdut casa. Rudele nu vor sa mai stie de mine, o prietena care era foarte apropiata de mine acum ceva vreme abia mai imi da buna ziua”, se plange fosta contabila.

Intrebata de CANCAN.RO de ce nu a mai muncit dupa Revolutie, femeia a raspuns ca ambii parinti i s-au imbolnavit si ca ea a trebuit sa ii ingrijeasca. „Tata a avut Alzheimer, avea momente cand pleca de acasa, uita unde se afla. El a murit acum 7 ani. Mama, care a murit acum un an, a avut si ea probleme mari cu sanatatea. Eu am crezut ca are diabet, dar medicii au spus ca avea cancer. La un moment dat a si orbit”, a povestit Mihaela Ciovlica.

Femeia ne-a precizat ca in perioada in care nu a muncit si-a castigat existenta ajutandu-l pe un caricaturist, cu care a avut si o relatie.

Mihaela Ciovlica sustine ca isi doreste acum, in apropierea sarbatorilor, sa isi gaseasca o camera in care sa locuiasca si sa faca rost de un serviciu pentru a nu mai putea fi nevoita sa cerseasca la gurile de metrou. „Este tot ceea ce eu cer, oricui i se poate intampla sa aiba probleme la un moment dat”, ne-a mai transmis femeia.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe CANCAN

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...