loading...
loading...

VIDEO – Clipe de cosmar intr-un bloc din Pitesti. Un politist nervos si-a batut sotia, a dat foc locuintei, apoi a tras in vecini: motivul pentru care a comis aceste gesturi extreme

Te face un Share?

Episod halucinant, joi seara, in Pitesti. Dupa ce s-a certat cu sotia, un ofiter DIPI a incendiat apartamentul in care locuia cu chirie si a plecat. S-a intors si, cand a vazut pompierii care incercau sa stinga focul, a scos arma si a inceput sa traga.

Ceea ce parea un incendiu obisnuit a degenerat aseara, la Pitesti intr-un scandal monstru, cu impuscaturi, in urma caruia doi oameni au fost raniti. Dupa o cearta cu sotia – pe care a si lovit-o, se pare – un ofiter DIPI a dat foc apartamentului in care locuia si a plecat. Incendiul a fost anuntat aseara in jurul orei 22, de vecinii care au simtit fum in scara blocului. Intre timp insa, individul – care plecase de acasa, dupa ce a dat foc – s-a intors si, furios, a inceput sa ii ameninte pe toti. Barbatul a tras, la intamplare 9 focuri de arma.

„Eram pe scara”, povesteste o vecina. “Stiam ca el detine doua arme: unul cu bile, unul cu gaze. S-a deschis la geaca, a scos pistolul si a inceput sa traga. A strigat ‘Va aranjez acum pe toti’. Ceva de genul.”

Cu doua ore inainte de scandal, barbatul s-a certat cu sotia lui, pe care a si lovit-o, se pare. Femeia era la spital, cu o hemoragie la ochi. Vecinii povestesc ca isi luase cei doi copii, pe care ii are dintr-o casatorie anterioara, si plecase sa ii duca la mama ei. Ofiterul si-a pierdut cumpatul si a dat foc apartamentului in care locuiau cu totii, cu chirie. Apoi a plecat. Cand a revenit, a ranit doi oameni.

Un ofiter al sectiei 1 Politie din oras, dar si proprietara apartamentului, o femeie de 63 de ani, au ajuns la spital. Agresorul a ajuns si el la spital cu o rana la mana, dar nu a avut nevoie de internare.

Socrul barbatului spune ca acesta „Se apucase de bautura. L-a prins un jandarm. Daca nu-l prindea jandarmul ala, era un carnagiu. I-a jignit pe politisti in ultimul hal. Nu stiu… Eu il jucam in picioare.” Individul a fost retinut pentru 24 de ore.

Locotenent Turcea Catalina: „Agresorul avea asupra sa o arma letala. Colegul nostru a intervenit cu mult tact si a luat toate masurile legale.”

Barbatul in varsta de 36 de ani va fi prezentat judecatorilor, propunere de arestare preventiva.

Te face un Share?
Citeste mai mult pe STIRILEPROTV

Aceasta stire este protejata!

Deblocheaza articolul distribuindu-l pe Facebook!

Se verifica...

loading...
loading...